Noutati

Home »  Noutati

Before school clasele 5-8

Incepand cu anul scolar 2017/2018, organizam grupe de before school cls 5-8 (pentru copii de la scoli cu predare in limba romana, dar si pentru copii provenind de la scoli cu predare in limba germana matern). Pregatirea se va face dimineata sau dupa masa, functie de programul copiilor la scoala, cu profesori specializati pe principalele materiile: romana, matematica, germana. Optional, se poate servi si masa de pranz in regim catering.

Curs AIKIDO

DIn februarie 2017 introducem un nou curs de arte martiale cu Sensei Marius. In fiecare joi de la ora 14:00, curs de AIKIDO, mai mult o arta decat un sport…

 Bal caritabil de Craciun

In data de 27 noiembrie, ora 12:00 va avea loc Balul caritabil de Craciun la Smart Kinder Villa,Nicolae Beldiceanu, nr.2, unde parinti si copii sunt invitati sa se transforme in cele mai stralucitoare personaje de Craciun pentru a celebra sosirea iernii prin jocuri haioase, muzica si dans. Alaturi de copii, parintii mesteresc decoratiuni pentru brad, construiesc casute din biscuiti , decoreaza borcanele, canta si danseaza pe ritmurile celor mai frumoase colinde.

Scopul acestui bal este umanitar iar participarea se face pe baza de donatii : rechizite, hainute, jucarii, incaltaminte. Darurile stranse vor merge catre Asociatia ”Ana si Copiii”.

Detalii si inscrieri la clubvizionarii@gmail.com.
https://www.facebook.com/anasicopiii.ro/

activities Noi activitati (re)creative la Smart Kinder Villa

Incepand cu anul scolar 2016/2017, ne-am largit considerabil paleta de activitati pentru a oferi copiilor ateliere din cele mai variate, atat din zona arta si creatie, cat si din zona muzicala, sportiva, inteligenta emotionala, IT si limbi straine.
Pentru a consulta oferta completa de ateliere, accesati sectiunea Club de activitati

discount Promotii la after school

Pentru recomandarea centrului nostru educational si altor persoane, va oferim 15% reducere din plata taxei pe o luna.
Oferim reducere 15% pentru frati/surori. Reducerea se aplica si la taxa de transport, in caz ca optati pentru acest serviciu.

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons