Activitati

Home »  Activitati

Atelierele şi cursurile selectate în cadrul Smart Kinder Villa se doresc cât mai variate. Ne propunem ca prin aceste activităţi să le oferim copiilor diversitate, să le dăm şansa să aleagă, să îşi descopere noi pasiuni şi să încerce activităţi de care, într-un alt context, probabil nu s-ar fi apropiat. La aceste ateliere poate participa orice copil, nu doar cei care sunt înscrişi la after school.

Avem în portofoliul nostru:

pianLectii de pian

Se desfasoara individual, in functie de nivelul fiecarui copil. Citirea notelor pe portativ devine floare la ureche, daca este dublata de mult exercitiu si pasiune. In final copiii sunt incurajati sa participle la mici recitaluri pe scena cu public si ajung sa indrageasca acest instrument si pe domnul profesor care are foarte multa rabdare cu ei.

 

aikidoArte martiale – AIKIDO

Termen ce se poate traduce prin “calea armonizarii energiei“, fiind un stil pur defensiv, care utilizeaza armele adversarului impotriva lui si impreuna cu el. In lupta cu mana goala, corpul este o arma care, impreuna cu strategia luptei conduc la evitarea atacului si apoi la neutralizarea atacului.

Practicarea aikido-ului de catre copii are multe efecte benefice. Pe langa aspectele practice de aparare, copilul invata si modalitati elegante de convietuire in societate si de evitare a situatiilor conflictuale. Practicat cu seriozitate, acest sport ajuta la ascutirea reflexelor si la o reglare a atentiei distributive, iar acestea se reflecta si in activitatea de zi cu zi a copilului.

 

Curs de dezvoltare personala prin teatru – Vezi Galerie Fotodezvoltare-personala

Este un curs de “antrenament pentru succes”, care contine mai multe module, ce au ca scop: formarea unei personalitati armonioase si echilbrate a copilului, fromarea unei imagini de sine pozitive prin evidentierea calitatilor acestuia, valorificare aptitudinilor fiecarui copil, prin cresterea sentimentului propriei valori.

 

Roboticarobotica

 
 
 

Limba englezalimba engleza

 
 
 

Experimenteexperimente

 
 
 

Bucataritbucatarit

 
 
 

Si pentru ca suntem foarte deschisi la orice propunere, abia asteptam sa punem in practica ideile voastre. Spuneti-ne, ce v-ati dori sa invatati sau sa experimentati?

Nu trebuie decat sa strangem impreuna o gasca de minimum 7 copii cu care sa pornim cursul, si distractia incepe!