Despre noi

Home »  Despre noi

Copiii au nevoie de iubire si de libertatea de a-si descoperi pasiunile. Vine asadar o vreme cand tocmai din iubire le dam drumul la mana… Cu un nod in gat si cu lacrimi pe obraji, mama face un pas inapoi, iar copilul un pas înainte. O astfel de mama, tanara si curajoasa, cu doi copii energici, a ales sa faca si ea un pas inainte. Renuntand la cariera ei profesionala, s-a dedicat intru totul crearii unui spatiu asa cum si l-a dorit pentru ei: sigur, prietenos, usor accesibil, plin de oportunitati. Asa s-a nascut Smart Kinder Villa, din iubire pentru copii.

 CINE suntem:

Suntem un after school dedicat elevilor scolilor cu predare exclusiv in limba germana. In spatele portilor inalte ale Smart Kinder Villa veselia este mare. Proiectul, gandit de o mamica pentru copiii ei, a devenit realitate prin eforturile mai multor parinti. Nu suntem oameni de afaceri, suntem oameni care crestem oameni.

CE facem: 

Practic, ne propunem sa oferim optiuni tuturor prescolarilor si scolarilor. In acest „club” copiii se joaca, invata si isi fac lectiile primite la scoala, sub supravegherea unor cadre didactice specializate si a unor vorbitori nativi de limba germana, sau participa la cursuri si ateliere saptamanale. Avem la dispozitie camere multe, spatioase, luminoase si pline de culoare si vrem sa le umplem si cu veselia noastra.

CUM facem: 

Ne ascultam copiii, ii consultam in toate aspectele ce tin de amenajarea si dotarea spatiului in care isi petrec timpul, cat si in selectarea optionalelor pe care  le punem la dispozitie. Alegem ce este mai bine pentru ei, fara limite inutile, fara rabat de la calitate, cu activitati cat mai diferite si mai antrenante. Calitatea si autenticitatea actului educational sunt dezideratele noastre principale!

UNDE ne gasiti: 

Smart Kinder Villa se afla intr-o locatie ultra-centrala din zona Dorobanti, in imediata proximitate a Colegiului German Goethe si a Scolii Generale nr. 186, Elena Vacarescu, la 5 minute de Piata Romana si la 10 minute de Liceul Caragiale si Alexandru Vlahuta.

Din decembrie 2015 de cand ne-am deschis portile spatiul s-a umplut treptat de copii plini de viata si… cu multe idei!

Va invitam sa ne cunoastem mai bine: consultati oferta noastra sau folositi pagina de contact pentru a ne scrie orice va trece prin minte. Orice sugestie este binevenita si va fi tratata cu cea mai mare seriozitate!