Evenimente

Home »  Evenimente

Fie omul cat de mic, ocupat e doar… un pic! Odata temele rezolvate si atelierele incheiate, mai gasim asadar timp – ca de energie nu ducem lipsa – pentru a organiza evenimente inedite. Pe unele le scoatem ca dintr-o palarie magica, pe altele le pregatim din timp, atent si tenace, in functie de sezon.

Fasching 2019

 

 

Halloween 2019

 

 

Fasching 2018

 

 

Petrecere Halloween

 

 

Calatorie cu nava Green Bee – Parcul Tineretului

 

 

Fasching 2017

 

 

Aniversare

 

 

Halloween

 

 

Secret Santa

 

 

Petrecere de copii

L-am sarbatorit pe Filip, cel mai mic vizitator al nostru, a carui petrecere de 3 ani a fost prilej de multe rasete, topaiala, chicoteli si inghionteli. Vom face cu siguranta o traditie din sarbatorirea aniversarilor la Smart Kinder Villa!

 

 

Atelier de actorie, improvizaţie si …joaca

Totul sub forma de joc, dar cu un scop precis: dezvoltarea memoriei, a atentiei, imaginatiei, eliminarea timiditatii, neincrederii, a inapetentei verbale si de actiune.

 

 

Carnaval

Mereu prilej de bucurie pentru copii, dar si pentru adulti, carnavalul nu putea sa treaca neobservat nici la Smart Kinder Villa. Prezenta copiilor deghizati in magicieni, vrajitori si vrajitoare, pirati si printese, foarte mandri de costumele ne-a introdus intr-o lume magica, pentru ca fiecare si-a luat rolul foarte in serios.

 

 

1 iunie 2016

 

 

Popas in lumea Pippi Langstrumpf

Copiii clasei a 3-a A de la Liceul German Goethe ne-au onorat cu prezenta o dimineata intreaga, timp in care au aprofundat intr-un mod interactiv si distractiv povestea lui Pippi Langstrumpf. Astfel, impartiti in patru grupe, copiii au adunat informatii suplimentare despre autoarea cartii – Astrid Lindgren, i-au scris o scrisoare lui Pippi, au bricolat-o Pippi in marime naturala si au pregatit si savurat clatite delicioase dupa o reteta marca …Pippi Langstrumpf 🙂

 

 

Atelier de percutie la tobe africane

Petrecerea de carnaval s-a continuat cu un atelier de tobe la care am batut pana ni s-au inrosit palmele, am tipat cat ne-au tinut puterile si am dansat de am zguduit podelele!

 

 

Atelier de pictura pe globuri

In preajma Craciunului, copiii si-au testat indemanarea pictand globuri pentru pomul de Craciun, cand ajutati de unul dintre cei mai inzestrati ucenici ai Mosului au realizat cadouri cu drag, pentru parinti si prieteni!