Club de Activitati

Home »  Club de Activitati


Atelierele şi cursurile selectate în cadrul Smart Kinder Villa se doresc cât mai variate. Ne propunem ca prin aceste activităţi să le oferim copiilor diversitate, să le dăm şansa să aleagă, să îşi descopere noi pasiuni şi să încerce activităţi de care, într-un alt context, probabil nu s-ar fi apropiat. La aceste ateliere poate participa orice copil, nu doar cei care sunt înscrişi la after school.

Avem în portofoliul nostru:Ilustratie, Grafica si Culoare – Vezi Galerie Foto
picturaUn atelier de arts&crafts în care copiii experimentează diverse tehnici artistice şi iau contact cu noţiuni de istoria artei specifice tehnicii respective. Acest atelier este un bun prilej de deconectare şi ȋncurajare a creativitǎţii prin depǎşirea barierelor desenelor academice. Copiii isi vor forma deprinderea de a exprima idei, gânduri şi sentimente, prin intermediul limbajului plastic.
Se vor studia: modelaj, pictură, abilităţi practice, colaje, desen, utilizand materiale din cele mai variate (panza, sticla, textil, lemn, hartie, lut si multe altele).
Garantam realizarea unor lucrari originale deosebite, asa cum ne mandrim si cu cele obtinute pana in prezent.
Punem la dispoziţie toate materialele necesare.

 Dans, Ritm si Dezinvoltura – Vezi Galerie Foto
dans
Street dance
Un curs de street dance prin care cei mici sunt încurajaţi să se exprime liber prin dans, să capete mai multă încredere în sine şi să îşi dezvolte coordonarea mişcărilor şi mobilitatea articulaţiilor.
Cursul este mai degrabă un prilej de socializare, relaxare, eliberare de stres şi încărcare cu energie pozitivă!

 

 


Note, Acorduri si Cantece – Vezi Galerie Foto

Curs de chitara
Un curs de chitară ce permite fiecărui copil să exploreze universul fascinant al muzicii. De la note la formarea de acorduri şi până la interpretarea unor melodii îndrăgite de copii, totul se face cu multă răbdare, multe repetiţii şi, obligatoriu, cu zâmbetul pe buze!
Cursul se desfăşoară individual.

Lectii de pian

Se desfasoara individual, in functie de nivelul fiecarui copil. Citirea notelor pe portativ devine floare la ureche, daca este dublata de mult exercitiu si pasiune. In final copiii sunt incurajati sa participle la mici recitaluri pe scena cu public si ajung sa indrageasca acest instrument si pe domnul profesor care are foarte multa rabdare cu ei.

 


Limba engleza   –  Copiii vor avea drept suport de englishcurs materiale Cambridge si se vor pregati pentru a sustine atestatul Cambridge, valabil pe timp nelimitat la nível global.
Grupele se vor forma in urma unei evaluari initiale.
Cursul de limba engleza se organizeaza in paralel cu derularea anului scolar si este structurat in module de la nivel incepator si pana la avansat.

 


aikidoArte martiale – AIKIDO, termen ce se poate traduce prin “calea armonizarii energiei“, fiind un stil pur defensiv, care utilizeaza armele adversarului impotriva lui si impreuna cu el. In lupta cu mana goala, corpul este o arma care, impreuna cu strategia luptei conduc la evitarea atacului si apoi la neutralizarea atacului.

Practicarea aikido-ului de catre copii are multe efecte benefice. Pe langa aspectele practice de aparare, copilul invata si modalitati elegante de convietuire in societate si de evitare a situatiilor conflictuale. Practicat cu seriozitate, acest sport ajuta la ascutirea reflexelor si la o reglare a atentiei distributive, iar acestea se reflecta si in activitatea de zi cu zi a copilului.

 


Curs de YOGA pentru copii  yoga
Cursul de yoga  va constitui o pauza perfecta dupa ore indelungi de stat pe scaun la scoala si la teme. Aceasta activitate de dupa- amiaza are nu numai beneficii de ordin fizic, dar si de ordin mental si emotional. Daca anxietatea este un lucru natural, yoga prin tehnicile de respiratie ii poate ajuta pe copii sa faca fata presiunilor asociate cu teste, examene, teme si competitie.

 


Curs Provocarea Lego  – Young Engineers, un curs de robotica si inginerie mecanica lego
Cursul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 9 ani, acestia vor explora mecanismele dintr-o perspectiva inginereasca profesionala cu accent pe identificarea solutiilor tehnice si pe promovarea lucrului in echipa pentru construirea de mecanisme complexe unice special create de Young Engineers.
Programul educational Provocarea Lego bazat pe lectiile, experimentele, trusele cu piese Lego si constructiile Lego motorizate unice, special concepute si create de catre Young Engineers, pune la dispozitia elevilor o solutie simpla de invatare pentru subiectele educationale complexe din Stiinta, Tehnologie, Inginerie Mecanica, Fizica si Matematica. Cursul cuprinde 3 sectiuni: Mecanica clasica, Parcul de distractie, Transporturi si Aviatie. Pe parcursul cursului, elevii vor dobandi cunostinte despre transmisii, structuri stabile si instabile, principiul parghiei, simetrie si asimetrie, forta centrifuga si centripeta, cresterea si micsorarea vitezei si puterii de transmisie, legile lui Newton, energia cinetica, potentiala si elastica, Albert Einstein, Leonardo da Vinci etc. Dintre modelele construite amintim: masina de spalat rufe, masina de gaurit electrica, androidul (robotul uman), iepurele robot, catapulta, omul zburator, macaraua, bariera de cale ferata, autovehicule, elicopter etc.
Grupa se formeaza cu minim 10 copii.

 


Curs de programare IT  curs-programare-copii
BIT Steps este un concept educational in care copiii invata de la varste fragede sa isi creeze propriile jocuri pe calculator, sa gandeasca structurat si logic, totul intr-o maniera placuta, distractiva, de care copiii nu se satura niciodata!

Cursurile de programare realizate in cadrul BIT Steps sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Folosind un limbaj de programare creat special pentru ei, colorat si usor de asimilat, copiii invata sa gandeasca structurat folosindu-se de comenzile de care acestia dispun.
Impreuna cu indrumatorul lor, vor invata sa desparta problemele aparute (acestea reprezentand diverse idei care la prima vedere par greu de pus in practica) in probleme mai mici, mult mai usor de asimilat si rezolvat.
Asa cum invatarea limbii engleze a devenit o necesitate, si cursurile de limba engleza au devenit esentiale, acelasi lucru se va intampla si cu programarea, aceasta din urma avand marele avantaj de a fi universala. Aplicand la acest curs, suntem cu un pas inaintea celorlalti prin faptul ca nu invatam copiii sa programeze cand acest lucru a devenit deja comun, ci ii plasam in fruntea celorlalti prin cunostinte esentiale in viitor.

 

Curs de dezvoltare personala dezvoltare-personala

Este un curs de “antrenament pentru succes”, care contine mai multe module, ce au ca scop:formarea unei personalitati armonioase si echilbrate a copilului, fromarea unei imagini de sine pozitive prin evidentierea calitatilor acestuia, valorificare aptitudinilor fiecarui copil, prin cresterea sentimentului propriei valori.

 

Si pentru ca suntem foarte deschisi la orice propunere, abia asteptam sa punem in practica ideile voastre. Spuneti-ne, ce v-ati dori sa invatati sau sa experimentati?

Nu trebuie decat sa strangem impreuna o gasca de minimum 7 copii cu care sa pornim cursul, si distractia incepe!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons